Werken bij BuroSix

Stagiair(e) marketing & communicatie @ BuroSix
Start stage: september 2020

Communicatie, marketing, public relations, events en social media op internationaal niveau. Spreekt dit je aan? Dan is deze stage wellicht iets voor jou:

STAGIAIR(E) COMMUNICATIE & MARKETING – per september 2020

BuroSix is een informeel, internationaal allround communicatieadviesbureau. Ruim de helft van onze opdrachten komt voort uit één van onze specialismes: ‘Destination Management’, ofwel het op de kaart zetten van een toeristische bestemming in de Benelux. Wij zijn per september op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) ter ondersteuning van ons team.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) bij BuroSix werk je mee aan de (strategische) ontwikkeling van uiteenlopende marketing- en communicatieplannen en de uitvoering daarvan. Ook houd je je bezig met het schrijven en versturen van persberichten, het mede-organiseren van persreizen en beurzen zoals de Vakantiebeurs, het bijhouden van publicaties, het beheren van de social media kanalen, het afhandelen van (brochure)aanvragen per e-mail en telefoon, het opstellen en versturen van e-nieuwsbrieven, het organiseren van events en bijeenkomsten en het overzichtelijk maken van pers- en reiscontacten.

De ideale stagiair(e) voor ons:

  • Is creatief en innovatief;
  • Bevat een dosis schrijf- en organisatietalent;
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Is representatief en sociaal vaardig;
  • Heeft mbo+/hbo-werk- en denkniveau;
  • Volgt bij voorkeur een opleiding in de richting van communicatie, PR of marketing;
  • Zit bij voorkeur in het derde of vierde jaar van de studie;
  • Heeft een eigen mening en durft initiatief te tonen.

Over ons

BuroSix is adviseur voor verschillende organisaties uit diverse branches en landen. Onze activiteiten bestaan uit het ontwikkelen van uiteenlopende communicatie, PR- en marketingstrategieën en het uitvoeren hiervan. Dit in de breedste zin van het woord: van persberichten, joint promotion, social media, mediacampagnes, brochures en ander geschreven materiaal, tot de organisatie van evenementen, workshops en incentives (relatiemarketingevenementen). De variatie in binnen- en buitenlandse opdrachtgevers en het werken voor verschillende branches geeft BuroSix een veelzijdig en internationaal karakter. De sfeer binnen het team van hoog opgeleide consultants is informeel en open.

Interesse?

Kun jij jezelf helemaal vinden in het bovenstaande profiel? Dan maken we graag kennis met je! Stuur een korte motivatie met CV naar team@burosix.nl. Een brief sturen kan natuurlijk ook: BuroSix, Fokkerstraat 16, 2811 ER Reeuwijk. Voor meer informatie kun je bellen met Roozalie van Raaij: 0182-394455.

Meer weten?
Neem contact op met Roozalie van Raaij
T: 0182-39 44 55
E: roozalie@burosix.nl