Werken bij BuroSix

Allround communicatiestage bij BuroSix – september 2018

Communicatie, marketing, public relations, events en social media op internationaal niveau. Spreekt dit je aan? Dan is deze stage wellicht iets voor jou: stagiair(e) communicatie & marketing (duur in overleg).

BuroSix is een informeel, internationaal allround communicatieadviesbureau. Ruim de helft van onze opdrachten komt voort uit één van onze specialismen: ‘Destination Management’, ofwel het op de kaart zetten van een toeristische bestemming in de Benelux. Wij zijn per september 2018 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) ter ondersteuning van ons team.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) bij BuroSix werk je mee aan de (strategische) ontwikkeling van uiteenlopende marketing- en communicatieplannen en de uitvoering daarvan. Ook houd je je bezig met het schrijven en versturen van persberichten, het mede-organiseren van persreizen en beurzen zoals de vakantiebeurs, het bijhouden van publicaties, het beheren van websites en de social media netwerken, het afhandelen van (brochure)aanvragen per e-mail en telefoon, het opstellen en versturen van e-nieuwsbrieven, het organiseren van events en bijeenkomsten en het overzichtelijk maken van pers- en reiscontacten.

De ideale stagiair(e) voor ons:
• Is creatief en innovatief.
• Bevat een dosis schrijf- en organisatietalent.
• Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Is representatief en sociaal vaardig.
• Heeft mbo+/hbo-werk- en denkniveau.
• Volgt bij voorkeur een opleiding in de richting van communicatie, PR of marketing (geen afstudeerder).
• Heeft een eigen mening en durft initiatief te tonen.

Over ons
BuroSix is een communicatiebureau met expertise op het gebied van communicatie, PR, marketing en social media. Wij bereiken de doelgroep en bouwen aan het imago en bekendheid van onze klanten. BuroSix triggert uiteenlopende publieksgroepen door middel van maximale media coverage, originele events en inzet van social media. Ons werk is onze passie. BuroSix schakelt snel, is pro-actief en mist geen kansen. Alle facetten van het communicatievak komen bij BuroSix aan bod; van het strategisch concept tot aan het uitvoeren van communicatieplannen. Het gevarieerde klantenbestand bestaat uit organisaties in het toerisme, de zorg, en de hospitalitybranche (van Zuid-Tirol tot Erasmus MC en van de Amerikaanse stad Portland tot Van der Valk).

Interesse?
Kun jij jezelf helemaal vinden in het bovenstaande profiel? Dan maken we graag kennis met je! Stuur een korte motivatie met CV naar team@burosix.nl. Een brief sturen kan natuurlijk ook: BuroSix, Fokkerstraat 16, 2811 ER Reeuwijk. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk bellen: 0182-394455.

Meer weten?
Neem contact op met Vincent van Leeuwen.
T: 0182-39 44 55
E: vincent@burosix.nl