Travel Portland wint prestigieuze award met ‘Wie is de Mol’

Travel Portland wint prestigieuze award met ‘Wie is de Mol’

Travel Portland mocht tijdens de Oregon Governor’s Conference on Tourism de International Sales & Development Award in ontvangst nemen. Travel Portland ontving de award voor de manier waarop zij op creatieve wijze publiciteit voor Portland en Oregon wisten te creëren, door de inzet van het populaire tv programma ‘Wie is de Mol?’.

Wie is de Mol? filmde in 2017 haar 17e seizoen in Portland en Oregon. Dit was de eerste keer dat het tv programma zich afspeelde in de Verenigde Staten. In de verschillende afleveringen van het tv programma kwamen meer dan vijf verschillende regio’s in Oregon aan bod. Met een gemiddelde van 3,1 miljoen kijkers per aflevering is het een van de best bekeken seizoenen van de afgelopen jaren. Het unieke aan ‘Wie is de Mol?’ is dat het programma op creatieve wijze de bestemming in beeld brengt, unieke locaties en een stuk geschiedenis betrekt in de opdrachten waardoor, het bewustzijn rondom Portland en Oregon als vakantiebestemming onder de Nederlandse reiziger exponentieel is toegenomen.

Ieder jaar worden er tijdens de Oregon Governor’s Conference on Tourism awards uitgereikt aan ondernemers en organisaties uit Oregon, die toerisme stimuleren richting Oregon en daarmee  de toeristische ervaringen in Oregon hebben verbeterd. De award-ontvangers zijn uitstekende professionals die een stapje extra zetten om de staat een betere plek te maken voor zowel Oregonians als bezoekers.

Over Portland en Oregon
Portland is met een directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam. De luchthaven van Portland is in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot beste vliegveld van Amerika. Voor meer informatie over Portland, bezoek TravelPortland.nl. Volg Portland op Twitter via @travelportland. Voor meer informatie over Oregon, bezoek TravelOregon.com. Volg Oregon op Twitter via @Traveloregon_nl of like ons op Facebook: Travel Oregon. En volg ons op Instagram via https://instagram.com/traveloregon en https://instagram.com/travelportland.

Wie is de Mol? 2017 is opgenomen in Oregon, terugkijken kan via https://wieisdemol.avrotros.nl/archief/#/&filter=season:seizoen%2017%7Ccategories:uitzendingen&sort=datetime:desc&page=1&layout=list, of vraag het boekje #WIDM Fan Guide to Portland met reistips per aflevering aan op https://www.travelportland.com/widm-fan-guide-order-form/

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie of beeldmateriaal van Portland/Oregon kunt u terecht bij:
BuroSix – Amber Borghuis | T: 0182 – 39 44 55 | E: portland@burosix.nl | W: www.burosix.nl