Travel Oregon lanceert nieuwe promotievideo

Travel Oregon lanceert nieuwe promotievideo

Travel Oregon heeft samen met Wieden+Kennedy een nieuwe promotievideo ontwikkeld. Op deze manier willen ze toekomstige vakantiegangers inspireren om de magie van Oregon te komen ontdekken. Een geanimeerde video die de veelzijdige flora en fauna in beeld brengt, inclusief een vergroot konijn, een fietsende rups en grijze walvissen in de wolken – ‘Only Slightly Exaggerated’.

Het is weer eens wat anders dan levensechte beelden van prachtige natuur, deze animatievideo die op unieke wijze de magische omgeving van de Amerikaanse staat Oregon weergeeft. De campagne ‘Only Slightly Exaggerated’ brengt de majestueuze en diverse natuurlijke aspecten en veelzijdigheid van outdoor avonturen goed in beeld. Van mountainbiken over de North Umpqua Trail en zwemmen in Trillium Lake tot een luchtballonvaart over de wijngaarden van Willamette Valley.

“Het doel van de campagne is om iedereen te inspireren om het geluk te vinden, tijdens een vakantie in Oregon”, aldus Travel Oregon CEO Todd Davidson. “Meer en meer reizigers zijn op zoek naar activiteiten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, naast memorabele momenten om samen te delen. Het juiste moment voor ons om onze outdoor mogelijkheden in elke hoek van de staat te laten zien. Zo bouwen we verder aan de $ 11.3 biljoen die bezoekers elk jaar in Oregon uitgeven en 109.000 Oregonians van werk voorzien.

“Wij vinden dat Oregon meer verdiend dan een reguliere reisadvertentie”, aldus Wieden+Kennedy Art Director Nick Stokes. “Dus we hebben via animatie de magie van Oregon vastgelegd. We zijn erg trots op het resultaat, en ik voel me vereerd om mijn thuis op deze unieke manier te vertegenwoordigen.”

De 90-seconde video heeft begeleidende muziek van de Oregon Symphony. Alles wordt in de video op magische wijze getoond, maar alle locaties die in beeld komen zijn ook daadwerkelijk in het echt te bezoeken in Oregon.

Over Portland en Oregon
Portland is met een directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam. De luchthaven van Portland is in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot beste vliegveld van Amerika. Voor meer informatie over Portland, bezoek TravelPortland.nl. Volg Portland op Twitter via @travelportland. Voor meer informatie over Oregon, bezoek TravelOregon.com. Volg Oregon op Twitter via @Traveloregon_nl of like ons op Facebook: Travel Oregon. En volg ons op Instagram via https://instagram.com/traveloregon en https://instagram.com/travelportland.

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie of beeldmateriaal van Portland/Oregon kunt u terecht bij:
BuroSix – Amber Borghuis | T: 0182 – 39 44 55 | E: portland@burosix.nl | W: www.burosix.nl