Travel Oregon investeert $400.000 in lokaal toerisme

Travel Oregon heeft $400.000 toegekend aan 29 lokale projecten in Oregon, met als doel het vergroten, promoten en verbeteren van het toerisme. Zoals verbeterde bewegwijzering en herstelwerkzaamheden aan verschillende trails. De 29 projecten zijn naar verwachting in oktober 2018 afgerond.

‘’De subsidies die wij dit jaar hebben geschonken helpen ons Travel Oregon’s missie om het toerisme te vergroten, zodat de economie zich verder ontwikkeld, te vervullen.’’ aldus Todd Davidson, CEO van Travel Oregon. ‘’Door deze innovatieve projecten te ondersteunen kunnen wij beter ervaringen van wereldklasse leveren, de industrie versterken en Oregon’s manier van leven en haar natuur koesteren.’’

Travel Oregon heeft 29 ‘competitive small grant projects’ geselecteerd, hieronder een beschrijving van vijf van deze:

  • Applegate Trails Association: Het construeren en bestraten van een toegangsweg en parkeerplaats voor de East Applegate Ridge Trailhead op highway 238.
  • Dunes City: Het repareren en installeren van bewegwijzeringsborden bij de stijger van Siltcoos Lake en langs de Siltcoos rivier.
  • Edúcate Ya: Het creëren van samenwerkingen met toeristische organisaties die voornamelijk Engels- en Spaanstalig personeel hebben.
  • Oregon International Port of Coos Bay: Voor de aankoop van weerbestendige ADA picknick tafels voor het Charleston Marina RV park.
  • Restore Oregon: Voor het ontwikkelen van marketing materialen voor een historische theaterconferentie door de gehele staat, terwijl deelname gemakkelijker wordt gemaakt voor diegene die het financieel lastig hebben.

Travel Oregon heeft in de afgelopen negen jaar $1.5 miljoen geschonken aan 125 projecten door de gehele staat. Voor meer informatie over Travel Oregon’s subsidieprogramma kunt u contact opnemen met Michelle Woodard: Grants@TravelOregon.com of neem een kijkje op de website: industry.traveloregon.com/grants.

 

Over Portland en Oregon
Portland is met een directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam. De luchthaven van Portland is in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot beste vliegveld van Amerika. Voor meer informatie over Portland, bezoek TravelPortland.nl. Volg Portland op Twitter via @travelportland. Voor meer informatie over Oregon, bezoek TravelOregon.com. Volg Oregon op Twitter via @Traveloregon_nl of like ons op Facebook: Travel Oregon. En volg ons op Instagram via https://instagram.com/traveloregon en https://instagram.com/travelportland.

Wie is de Mol? is afgelopen seizoen opgenomen in Oregon, terugkijken kan via https://wieisdemol.avrotros.nl/home/, of vraag het boekje #WIDM Fan Guide to Portland met reistips per aflevering aan op https://www.travelportland.com/widm-fan-guide-order-form/

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie of beeldmateriaal van Portland/Oregon kunt u terecht bij:
BuroSix – Amber Borghuis | T: 0182 – 39 44 55 | E: portland@burosix.nl | W: www.burosix.nl