ROBERTO GELATO X ZUID-TIROL

Reeuwijk, 26 juni 2018 – De Italiaanse regio Zuid-Tirol is een samenwerking aangegaan met ijssalon Roberto Gelato in Utrecht. Roberto Gelato staat bekend als een van de beste plekken om je ambachtelijk gemaakte ijsje te halen. Van 28 juni tot en met 12 juli kan er in de ijssalon kans gemaakt worden op een reis voor 2 personen naar Zuid-Tirol. Daarnaast is van 1 juli tot en met 8 juli de ‘Smaak van Zuid-Tirol’ beschikbaar, een heerlijke ijssmaak gemaakt van vlierbloesem en munt.

De (win)actie
Klanten van Roberto Gelato maken kans op een reis naar Zuid-Tirol door met een speciaal voor de actie gemaakte polaroid op de foto te gaan, deze foto te plaatsen op hun Instagram met de hashtag #reisnaarzuidtirol en het Instagram account @visitsouthtyrol te volgen. Op maandag 16 juli wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt.

Roberto Gelato X Zuid-Tirol
De samenwerking vloeit voort uit de gedachtegang van ijsmaker Roberto en zijn vrouw Carlina, waarbij een ambachtelijke werkwijze met het gebruik van goede producten centraal staat. Zuid-Tirol staat namelijk bekend als een regio waar deze werkwijze onderdeel is van de cultuur. In de regio wordt voornamelijk gebruik gemaakt van lokaal geproduceerde producten, waarbij de ambacht vaak generatie op generatie is doorgegeven. Dit proef je dan ook zeker terug in de Zuid-Tiroolse gastronomie.

Over Zuid-Tirol
Zuid-Tirol is de noordelijkste provincie van Italië en ligt aan de zuidkant van de Alpen. Dit stukje Italië is uniek vanwege haar alpiene tradities gecombineerd met mediterrane charme. Haar rijke cultuur, gastronomie en het veelzijdige landschap maken Zuid-Tirol uitzonderlijk. De Dolomieten zijn vanwege hun bijzondere schoonheid door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. In Zuid-Tirol schijnt maar liefst gemiddeld 300 dagen per jaar de zon. Vanuit Nederland is Zuid-Tirol makkelijk bereikbaar per auto, vliegtuig en trein. Kijk voor meer informatie over Zuid-Tirol op https://www.suedtirol.info/nl. Klik hier voor het downloaden van beeldmateriaal.

Voor meer informatie of beeldmateriaal van Zuid-Tirol kunt u terecht bij:
Sherida Zijderlaan| T: 0182 – 39 44 55 | E: sherida@burosix.nl | W: www.burosix.nl