Reis naar Portland. Of niet.

Reis naar Portland. Of niet.
The Bondi Hipsters reizen naar het Amerikaanse ‘coole’ mekka

Australisch comedy duo Christiaan van Vuuren and Nick Boshier, aka The Bondi Hipsters, hebben samen met Travel Portland een gevarieerde nieuwe web serie gemaakt over Portland, Oregon –  we zien ze een poging wagen om cooler te zijn dan de inwoners van deze culinaire, creatieve stad. In een serie van acht afleveringen gedurende vijf weken te zien op Facebook en YouTube.

                                    

Een aflevering in stijl van een muziekvideo HEADING TO PORTLAND trapt de serie af. The Bondi Hipsters brengen zinnen als ‘Heading to Portland to be a creator, maker, orginator, …, designer, founder, generator.’  In andere afleveringen zien we het stel de stad verkennen in hun zoektocht naar ‘wat maakt deze stad zo cool?’. We zien ze poging wagen om het beter te doen/cooler te zijn dan de inwoners van Portland, zo runnen ze bijvoorbeeld hun eigen foodtruck.

“Portland is absoluut geen traditionele bestemming”, aldus Ajay Date, Hoofd Marketing van Travel Portland. “Ons doel is om naar voren te laten komen dat Portland een Amerikaanse bestemming is waar creativiteit bruist, in verschillende aspecten zoals eten, craft beer, wijn, koffie, muziek en design. The Bondi Hipsters zijn de perfecte partners om deze boodschap op een unieke manier over te brengen.”

De eerste twee afleveringen zijn live: THE PORTLAND CRAFT BEER SCENE en FOOD FOR THOUGHT. De andere vijf afleveringen worden in de komende weken gelanceerd.

 

Over Portland en Oregon
Portland is met een directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam. De luchthaven van Portland is in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot beste vliegveld van Amerika. Voor meer informatie over Portland, bezoek TravelPortland.nl. Volg Portland op Twitter via @travelportland. Voor meer informatie over Oregon, bezoek TravelOregon.com. Volg Oregon op Twitter via @Traveloregon_nl of like ons op Facebook: Travel Oregon. En volg ons op Instagram via https://instagram.com/traveloregon en https://instagram.com/travelportland.

 

Wie is de Mol? is afgelopen seizoen opgenomen in Oregon, terugkijken kan via https://wieisdemol.avrotros.nl/archief/#/&filter=season:seizoen%2017%7Ccategories:uitzendingen&sort=datetime:desc&page=1&layout=list, of vraag het boekje #WIDM Fan Guide to Portland met reistips per aflevering aan op https://www.travelportland.com/widm-fan-guide-order-form/

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie of beeldmateriaal van Portland/Oregon kunt u terecht bij:
BuroSix – Amber Borghuis | T: 0182 – 39 44 55 | E: portland@burosix.nl | W: www.burosix.nl