+31 (0)182 39 44 55 team@burosix.nl

de Vakantiebeurs

PROJECT VOOR

Diverse

Sinds

1989

Werkzaamheden

Events en beurzen

De uitdaging

De Vakantiebeurs in Utrecht is het grootste reisevenement van Nederland dat jaarlijks in de tweede of derde week van januari plaatsvindt. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door bestemmingen over heel de wereld. Het is een van de leukste en interactieve beurzen op het gebied van reizen en door de jaren heen hebben wij als vertegenwoordiger van vele veelzijdige bestemmingen op deze beurs mogen staan.

De oplossing

Om de Nederlandse consument kennis te laten met bekende en onbekende bestemmingen, waaronder de staat Oregon aan de noordwestkust van de VS, hebben wij vele jaren een stand gehad op de Vakantiebeurs in het Amerikapaviljoen. We geven advies over de mooiste plekken, de beste reistijden, hotels, routes en evenementen.

Bericht succesvol afgeleverd

  • Waar de eerste dag in het teken staat van bezoekers die actief zijn in de reisbranche, zijn de
    resterende 4 dagen voor de reislustige consument.
  • In de jaren 2017 – 2020 hebben we een enorme toename gemerkt in het aantal mensen dat de beurs specifiek bezoekt om meer over Oregon te weten te komen. Het 17e seizoen van Wie is de Mol? dat zich afspeelde in Portland en de staat Oregon, speelde daar een grote rol in.

  • Bezoekers blijven gemiddeld vier uur op de Vakantiebeurs

  • De Nederlandse reiziger gaat gemiddeld 2,8 x per jaar op vakantie en geeft per persoon per jaar € 3.390 uit aan vakanties.

  • Inspiratie en ontdekken van nieuwe bestemmingen is de reden voor het bezoeken van de Vakantiebeurs.

  • Spanje en Duitsland zijn de populairste landen van Europe, Azië en Noord-Amerika de populairste buiten Europa.

Bekijk ook deze projecten