+31 (0)182 39 44 55 team@burosix.nl

Blaaskankercentrum Rotterdam

PROJECT VOOR

Blaaskankercentrum Rotterdam

Sinds

2012

Werkzaamheden

Communicatie en PR

De uitdaging

Het Blaaskankercentrum is een multidisciplinair initiatief van het Erasmus MC Kanker Instituut dat actief is sinds juni 2012. Multidisciplinair houdt in dat er verschillende specialisten uit verschillende regionale ziekenhuizen betrokken zijn bij een individuele behandeling. Door op deze manier de krachten te bundelen is het voor het Blaaskankercentrum mogelijk om snel en efficiënt te werk te gaan. De patiënt hoeft hierdoor niet langer te wachten dan noodzakelijk. Aan ons de eer om vanaf het eerste moment het Blaaskankercentrum Rotterdam te ondersteunen bij alle externe communicatie en PR.

De oplossing

Om het Blaaskankercentrum Rotterdam onder de aandacht te brengen bij patiënten en verwijzers, is er een gedetailleerd communicatieplan opgesteld voor de jaren 2012 – 2014. Door middel van verschillende bijeenkomsten, informatieavonden, persberichten en mediapublicaties is naamsbekendheid gecreëerd voor het Blaaskankercentrum Rotterdam. Daarnaast zijn wij als communicatieadviseur betrokken bij verschillende projecten die uitgevoerd worden vanuit het Blaaskankercentrum Rotterdam.

Bericht succesvol afgeleverd

  • Door de jaren heen hebben we diverse persberichten succesvol bezorgd bij relevante media
  • Meerdere publicaties in online- en print media over het Blaaskankercentrum Rotterdam zijn gerealiseerd
  • We hebben bijgedragen aan succesvolle social media berichten
  • We hebben bijgedragen aan heldere, gestructureerde teksten voor de website waarbij de tone of voice aangepast is aan de informatiebehoefte van de patiënt

Bekijk ook deze projecten