Per september is Maxime op ’t Landt toegevoegd aan het BuroSix team als stagiaire

De stage bij BuroSix is voor Maxime haar eerste ervaring met stage lopen. Op dit moment zit zij in haar vierde jaar van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan De Haagse Hogeschool.

“Communicatie en PR komen beiden vaak aan bod tijdens deze opleiding en na mijn minor Social Media & Business weet ik zeker dat communicatie en PR in mijn interesse gebied liggen. Maar aangezien dit een breed vakgebied is, wil ik er doormiddel van mijn stage bij BuroSix achter komen waar ik mij in wil gaan specialiseren. Ik kijk dan ook erg uit naar mijn stage periode bij BuroSix. Daarnaast hoop ik iets toe te kunnen voegen aan het bedrijf en dat ik aan het einde van mijn stageperiode trots kan zijn op het werk dat ik geleverd heb. Na het warme ontvangst door het team van BuroSix voel ik mij meteen al erg op mijn gemak en heb ik er vertrouwen in dat dit een prettige stageperiode gaat worden”.

Bij BuroSix zal Maxime verschillende opdrachten uit gaan voeren. Zo zal zij onder meer de sociale media accounts up-to-date houden, persberichten schrijven, voorbereidingen treffen voor beurzen en helpen met het organiseren van persreizen en evenementen.