+31 (0)182 39 44 55 team@burosix.nl

Wie? BuroSix!

BUROSIX

SPRAAKMAKEND SINDS 1987

In 1987 richtte Six van Leeuwen het bedrijf BuroSix op. What’s in a name? Nou, alles wat je moet weten dus! 

BuroSix begon als traditioneel PR bureau dat zich voornamelijk bezighield met de interne en externe communicatie van bedrijven. Ondersteuning bij fusies, huisstijl ontwikkelingen, het ontwikkelen van incentives en dat soort zaken. In de loop der jaren ontstond er een zijtak voor de toerismebranche. Daarin lag de focus op de reiswereld met bestemmingen, toerismebureaus en accommodaties als klanten. 

Door de jaren heen is BuroSix getransformeerd tot hét creatieve bureau dat jouw gevoel en missie omzet tot een aansprekend bericht dat de ontvanger bereikt. Die berichten worden tegenwoordig voornamelijk digitaal en online verstuurd, maar ook offline kennen wij nog steeds de weg. Dus of het nu een bericht is in de vorm van social media content, (traditionele) PR, een flitsende marketingcampagne in samenwerking met influencers, vertegenwoordiging op een beurs of evenement, of woordvoering in tijden van crisis, wij zorgen ervoor dat ‘ie aankomt. En het maakt niets uit of je een bestemming, broccoli of sokken aan je doelgroep wil verkopen. Ons team van experts met verschillende specialiteiten zorgt er hoe dan ook voor dat je bericht wordt bezorgd.

 

jaar ervaring

%

multi-inzetbaar

creatieve ideeën

TEAM

De gezichten achter BuroSix

VINCENT VAN LEEUWEN

CEO

NIKKI VAN BEEK

SENIOR PR / INFLUENCER CONSULTANT EN SOCIAL MEDIA EXPERT

BOBBY

FLOOR MANAGER

LATEN WE SAMENWERKEN

We maken er samen een groot succes van! 

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

WIJ MAKEN JOUW PROJECT TOT EEN SUCCES

Advies en strategie

Iets nieuws, iets anders of de juiste richting? Wij helpen je erbij. Of het nu gaat om een communicatieplan, een imago verbetering of het opzetten van een campagne. Wij denken met je mee en voorzien je van de beste keuzes. Uiteraard zijn we ook te strikken voor de uitvoering.

Crisiscommunicatie

Zoals verwacht loopt alles anders. En dat is prima. Goede voorbereiding op onverwachte situaties is altijd prettig. We treden graag op als woordvoerder bij crisis en calamiteiten, maar helpen je ook bij het opstellen van eenduidige interne protocollen.

Events en beurzen

Niets is leuker dan direct contact met de doelgroep. Daar maken wij graag een feestje van. Of we nu de organisatie van A tot Z op ons nemen, of dat we als representatie voor jouw bedrijf aanwezig zijn. Wij zorgen dat de boodschap op de juiste manier bezorgd wordt.

(Influencer) Marketing

Door de wirwar aan online en offline media en influencers en de ontelbare mogelijkheden om van je geld af te komen, kan het lastig zijn te beslissen welke investering het meeste oplevert. Als (oude) rotten in het vak kunnen wij je goed adviseren over wat wel, en wat vooral niet werkt. Tegen ieder budget.

Online communicatie

Online communicatie, best een vaag begrip. Maar oh zo belangrijk gezien iedereen een heel groot deel van de dag achter een scherm spendeert. En dat is waar die online communicatie plaatsvindt. Of het nu op social media is, op je bedrijfswebsite, in een online community of tijdens webinars of e-learnings, wij spreken de taal. 

Ontwerp

Da’s een vak apart, waar wij alles van weten. Een goede visuele uitstraling van jouw communicatie-uitingen, draagt bij aan een professionele uitstraling. Of het nu gaat om websites, logo’s, brochures of multimediaproducties, wij verrassen je graag met onze ideeën.

Public relations

De droom van iedere organisatie; een duurzame en goede relatie met alle belangrijke stakeholders. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Beter goed gebruikt dan slecht geprobeerd toch? Door gebruik te maken van ons uitgebreide en sterke medianetwerk weten wij de juiste relaties te bouwen en onderhouden met voor jou belangrijke doelgroepen.

Social media

Met een goede aanpak op social media vergroot je de online zichtbaarheid en kun je laagdrempelig een band opbouwen met je doelgroep. Wij adviseren je graag over welke strategie je het best kunt hanteren. En dan kunnen we natuurlijk ook meteen inspirerende content voor je creëren. Om het bericht bij de hele doelgroep te kunnen afleveren, zetten we daarnaast nog een sterke social advertising campagne op.

Travel PR en marketing

Het beste voorbeeld van ‘van je hobby je werk maken’. Bij BuroSix gaan we graag op reis. Voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten. Door de jaren heen hebben we al vele bestemmingen op de Nederlandse en Belgische kaart gezet. Of het nu om consumenten of trade gaat. Wij zorgen voor een top-of-mind beleving van jouw bestemming bij de juiste doelgroep.