+31 (0)182 39 44 55 team@burosix.nl

28 januari 2021 – Geconcentreerd werken, bellen met klanten, deadlines behalen en dat terwijl het thuis rumoerig is doordat de kinderen ook thuis zijn. Thuiswerken vraagt in veel gevallen veel van een werknemer. Flexplek Reeuwijk speelt hier handig op in door zes werkplekken aan te bieden in de Fokkerstraat te Reeuwijk.

Vincent van Leeuwen en Peter de Jonge zien om zich heen dat veel mensen moeite hebben met thuiswerken, maar niet op kantoor terecht kunnen. Zij besloten hierop in te spelen en een deel van hun kantoorruimte aan de Fokkerstraat in te richten voor thuiswerkers.

In de kantoorruimte zijn zes werkplekken ingericht waar je, met inachtneming van de huidige coronamaatregelen, ongestoord kunt werken. De plekken zijn te huur per dag, per week en per maand, waardoor je ervoor kunt kiezen om enkel een plek te huren wanneer dit nodig is, of een plek te huren voor een langere periode.

De werkplekken zijn zo ingericht dat er voldoende afstand is tussen de bureaus, waardoor ze ook geschikt zijn om rustig (video)belafspraken te kunnen voeren. De werkplekken bij Flexplek Reeuwijk stimuleren daarnaast het dynamisch werken. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar, waardoor er ook staand gewerkt kan worden en een aantal bureaus is voorzien van een deskbike: een ergonomische bureaustoel waarop je kunt fietsen en dus ook tijdens het werk in beweging kunt blijven.

Over Flexplek Reeuwijk
Flexplek Reeuwijk is een initiatief van Vincent van Leeuwen en Peter de Jonge en is gevestigd in de Fokkerstraat 16 in Reeuwijk. De werkplekken zijn te reserveren via www.flexplekreeuwijk.nl. In de Fokkerstraat kan gratis geparkeerd worden.