BuroSix versterkt haar team

Per 21 november versterkt Roozalie van Raaij het team van BuroSix als marketing- en PR consultant.

Het ‘buroleven’ is niet geheel onbekend voor haar, maar al wel een tijdje geleden. “Tussen mijn opleidingen door heb ik gewerkt bij een creatie- en een marketing & communicatiebureau. Beide bestaande uit een klein team met een veelzijdig klantenbestand”. Roozalie was voorheen werkzaam als communicatieadviseur bij de grootste bierbrouwer van Nederland en hield zich daar voornamelijk bezig met projecten rondom het verduurzamen van de brouwerij en haar omgeving. “Door de veelzijdigheid aan doelgroepen en samenwerkingspartners, heb ik mezelf o.a. kunnen ontwikkelen op analytisch vlak en heb ik veel geleerd over coaching, advisering en interpersoonlijke communicatieprocessen binnen groepen”.

Roozalie heeft een veelzijdig en uitgebreid studietraject gevolgd in Utrecht. Na haar opleiding tot grafisch vormgever is ze communicatiemanagement gaan studeren. De combinatie van creatie en communicatie maakt haar een veelzijdig adviseur. Vervolgens heeft ze de master Organisaties, Verandering en Management gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Deze kennis heeft ze, tijdens en na haar studie, binnen Heineken in de praktijk mogen brengen. Roozalie wordt bij BuroSix verantwoordelijk voor o.a. Zuid-Tirol, Portland en Oregon.

Over BuroSix
BuroSix; in 1987 opgericht en uitgegroeid tot een fullservice PR- en communicatieadviesbureau met internationale focus. Het team buigt zich dagelijks over verschillende communicatievraagstukken en zet uiteenlopende klanten en bestemmingen op de kaart. Met ruime ervaring in de toeristische sector en klanten in de Food en Lifestyle business begeeft BuroSix zich op gevarieerd PR-toneel.
_____________________________________________________________
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
BuroSix
Vincent van Leeuwen en Roozalie van Raaij
T: 0182 – 39 44 55
E: team@burosix.nl
W: www.burosix.nl