+31 (0)182 39 44 55 team@burosix.nl
Heb jij al eens een meeting georganiseerd in de open lucht? Brainstormen in het groen is tegenwoordig helemaal in. Het is volledig coronaproof én het bezorgt je een hoop inspiratie! Die creativiteit geef je makkelijk een extra boost. Hoe? Door een verrekijker mee te nemen naar je buitenvergadering. Ideaal om je hersenen en je batterijen op te laden tijdens een welverdiende pauze.

Een creatief vat
Daarom is de nieuwe NL Pure 32 van SWAROVSKI OPTIK jouw ideale outdoor brainstorm buddy. Deze ergonomische verrekijker is makkelijk in gebruik en biedt je een weidse blik op de natuur. Je hebt elk detail gezien en dat in prachtige, heldere kleuren. Het effect? Al dat moois maakt van jouw brein één creatief vat. Je hebt meteen een hoop nieuwe, frisse ideeën om met je collega’s te delen en in een oogwenk vinden jullie de perfecte oplossing voor dat ingewikkelde probleem. Voor wie nog zou twijfelen: ook de wetenschap is lovend over de natuur. Een uitstap in de buitenlucht geeft je concentratievermogen en je focus een flinke boost. Een groene omgeving laat je geheugen beter presteren en levert je tonnen inspiratie. Geen wonder dus dat een werkplek in het gras een heuse trend is.


De NL Pure 32 in de kleur Burnt Orange

Weg van wifi en werkdruk
Ook je gezondheid zal je dankbaar zijn voor die meeting in het bos. Zeker wanneer je een CL Pocket bij de hand hebt. Deze kleine verrekijker past in elke jaszak en brengt je tijdens je pauze compleet in vervoering. Dankzij de uitmuntende optische kwaliteit lijk je wel één met de natuur en komen je gedachten tot rust. Deze fantastische activiteit lijkt wel een kleine teambuilding. Even weg van alle wifi en werkdruk klimt je mentale energie naar nieuwe hoogten. Ondertussen zakt je stressniveau en krijg je een goeie portie beweging. Na deze tocht ben je er helemaal klaar voor om samen met je collega’s innovatief aan de slag te gaan. Je voelt je opgewekt en gemotiveerd. Dat zorgt voor een stroom aan interessante ideeën en inspirerende gesprekken.


De CL Pocket die in je jaszak past

Ook eens een Swarovski Optik kijker testen?Ben je na de laatste berichten over Swarovski Optik nieuwsgierig geworden en wil je eens een kijker testen? Dat kan! Neem contact op met BuroSix via team@burosix.nl om een van de kijkers te lenen en uit te proberen.
 

De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien.

Ervaar het ogenblik.
SEE THE UNSEEN.
SWAROVSKIOPTIK.COM

Over SWAROVSKI OPTIK
SWAROVSKI OPTIK met hoofdvestiging in Absam, Tirol, maakt deel uit van de Swarovski-groep. De in 1949 opgerichte Oostenrijkse onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisie-instrumenten in het premiumsegment. Overal ter wereld verkiezen veeleisende gebruikers de verrekijkers, telescopen, richtkijkers en optronische instrumenten. Haar succes dankt de onderneming aan haar innoverende kracht, de kwaliteit en duurzaamheid van de producten, evenals hun functionele en fraaie design. De waardering van de natuur vormt een wezenlijk bestanddeel van de bedrijfsfilosofie en komt tot uitdrukking in de voorbeeldige milieuvriendelijke productie en in een blijvende betrokkenheid in het kader van geselecteerde natuurbeschermingsprojecten. In 2020 bedroeg de omzet 163,5 miljoen euro (tegenover 158,7 miljoen in 2019) en lag het exportaandeel bij 91%. Er werken circa 1000 medewerkers bij het bedrijf.